در هفت ماه امسال، همگام با افزایش تولید فولاد، بخش قابل توجه این تولید صرف مصارف داخلی شده و بخش کمتر به سمت بازارهای صادراتی حرکت کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما؛ در هفت ماه امسال، همگام با افزایش تولید فولاد، بخش قابل توجه این تولید صرف مصارف داخلی شده و بخش کمتر به سمت بازارهای صادراتی حرکت کرده است. بر این اساس میزان مصرف ظاهری فولاد در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۱۳ تا ۲۲ درصدی را تجربه کرده است.
بر اساس آمار، از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه، بیش از ۶۴ میلیون تن از انواع اقلام فولادی در کشور تولید شده است که از این میزان حدود هشت میلیون تن صادر و باقی (بیش از ۵۶ میلیون و ۳۸۱ هزار تن) صرف مصارف داخلی شده است. بر این اساس مصرف ظاهری فولاد کشور در این مدت در مقایسه با هفت ماهه سال ۱۴۰۰ رشد ۱۳ تا ۲۲ درصدی داشته است.
در هفت ماهه امسال، هفت میلیون و ۳۵۶ هزار تن مقاطع طویل فولادی تولید شده که پنج میلیون و ۸۲۷ هزار تن در داخل مصرف شده که نسبت به مصرف ظاهری آن در مدت مشابه سال گذشته معادل چهار میلیون و ۸۵۳ هزار تن، ۲۰ درصد بیشتر شده است.
پس از آن در مجموع پنج میلیون و ۳۴۹ هزار تن مقاطع تخت فولادی در کشور مصرف شده است. مصرف این مقاطع در مقایسه با سال گذشته که چهار میلیون و ۷۱۶ هزار تن بوده است، ۱۳ درصد بیشتر شده است.
در مدت مذکور سال جاری، تولید محصولات فولادی ۱۲ میلیون و ۶۷۰ هزار تن ثبت شده که ۱۱ میلیون و ۳۷۴ هزار تن آن به مصرف داخلی اختصاص یافته است و بدین ترتیب نسبت به مصرف ظاهری آن در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۰ که ۹ میلیون و ۵۶۹ هزار تن بوده، ۱۹ درصد افزایش مصرف را رقم زده است.
از ۱۸ میلیون و ۲۶۸ هزار تن شمش فولاد (فولاد میانی) تولید شده در نیمه ابتدایی ۱۴۰۱ با رشد ۱۵ درصدی نسبت به مصرف آن در مدت مشابه سال گذشته (۱۱ میلیون و ۷۱۵ هزار تن) به ۱۳ میلیون و ۴۷۲ هزار تن برای مصرف داخلی رسیده است.
همچنین مصرف آهن اسفنجی ۲۲ درصد رشد کرده و از ۱۶ هزار و ۶۸۰ تن به ۲۰ هزار و ۳۵۹ تن رسیده است.
بدون دیدگاه